Porc Stroganoff – Pork Stroganoff

PORC STROGANOFF – PORK STROGANOFF

Porc Stroganoff I Pork StroganPorc Stroganoff I Pork Stroganoff
Recette porc Stroganoff

INGREDIENTS:

  • 2 cs huile d’olive
  • 1 poireau
  • 500g fillet de porc
  • 225g champignons de Paris
  • 2 cc de paprika
  • 2cc de moutarde
  • 5cs de crême fraîche
  • 50ml vin blanc

RECETTE:

Faire revenir dans un wok le poireau avec 1cs d’huile d’olive. Mettre un fond d’eau et couvrir (rester pour surveiller – remuer de temps en temps). Quand le poireau est cuit, le retirer. Mettre le porc dans le wok avec les champignons de Paris. A mi-cuisson, rajouter le vin blanc. Attendre que le vin blanc s’évapore. Pendant ce temps, mélanger dans un bol la moutarde la crème et le papikra.Mélanger le tout avec le porc et rajouter les poireaux….remuer c’est prêt! S’accompagne de riz ou de pâtes!

Bon ap!

RECIPE:

  • 2 soup spoon oil
  • 1 leek
  • 500g pork fillet cut
  • 225g Paris mushrooms
  • 2 coffee spoon of smoked paprika
  • 2 coffee spoon mustard
  • 150ml cream
  • 50ml  white wine

In a wok put the  oil, and add the leek. Then add water and turn and stay until the leek is stewed. Put in another plate. Add the pork in the wok in the mushroom. Cook 5 minnutes and add the wine  and cook for a further 5 minutes. Meanwhile, prepare a sauce with the mustard,  cream and  papikra together. Then add this preparation with the leek into the wok.
It is ready, you can serve with pasta or rice! Enjoy

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